One Page Portfolio Site template untuk designer

Jika ini pertama kali anda akan memiliki laman web, ketahuilah bahawa kerja langkah 1-2-3-4-5-…-10 untuk terhasilnya laman web, sekarang hanya tinggal langkah 1-2-3 sahaja.

Upload-Edit-Publish

Itu sahaja langkah yang tinggal untuk anda (akhirnya) memiliki laman web sendiri.

Fokus sebenar anda

Once anda menjadi designer, seluruh kehidupan anda akan mula terfokus untuk memastikan setiap sudut karya anda sempurna & dinikmati pelanggan.

Anda tahu apa yang saya katakan.

Kita bukan bercakap pasal waktu pejabat. Itu hanya waktu untuk jari anda bergerak menyiapkan design. Keseluruhan proses ‘sebenar’ memakan masa rehat anda, makan malam anda, tidur anda.

Ini sebabnya kenapa laman web sendiri
tak pernah siap sampai sekarang

  • Sebab sentiasa anda fikir ada kerja lebih penting & lebih ‘menguntungkan’ untuk disiapkan (design untuk pelanggan).
  • Sebab anda fikir, buat laman web sendiri tak dapat duit. Tak berbaloi nak labur masa yang lama membangunkannya.
  • Sebab anda tak puas hati kalau website anda tak canggih dari designer lain.
  • Sebab anda nak website anda sempurna baru boleh launch.

Dengar saje pun dah meluat.

Patutlah sampai sekarang masih belum ada laman web.

Jangan hilang fokus

Dah tiba masanya, anda fokus pada benda yang betul-betul penting sahaja.

Hey, separuh pendapat anda tu ada betulnya tau.

.

Sebab tu saya nak pastikan, anda akhirnya akan memiliki laman web sendiri tanpa anda perlu korbankan masa berharga anda terlampau banyak untuk menyiapkannya.

Betul, tak berbaloi spend masa lama sangat nak buat website sendiri.

Memperkenalkan One Page Portfolio template khusus untuk designer

Grafik Malaya memperkenalkan template One Page Portfolio yang telah disusun khas sesuai dengan keperluan seorang pereka grafik.

Penting untuk hanya memaparkan komponen yang diperlukan sahaja adalah supaya 

  1. Web menjadi sangat ringan & pantas dibuka oleh pelawat.
  2. Web anda akan dipenuhi grafik (berat) dari masa ke masa. Ia harus menjadi seringan mungkin bagi menampung keperluan ini.
  3. Membantu pelawat untuk mendapatkan hanya maklumat yang diperlukan.
  4. Struktur web jenis ‘One Page’ mesti ringan kerana perlu memproses semua maklumat sekaligus.

Apa itu ‘One Page Portfolio’?

One Page

Adalah jenis laman web yang juga dipanggil sebagai landing page/site. Ia hanya memiliki 1 (satu) muka web sahaja dan tidak mesti ada blog section. Kurang atau tiada pautan ke page lain disertakan yang boleh mengalihkan fokus pelawat web.

Portfolio

Memaparkan hasil karya pereka grafik (anda). Komponen ini adalah fokus utama anda dan boleh dikemaskini setiap kali anda menghasilkan karya baru.

Istimewanya template yang kami sediakan ia boleh di-kategori-kan, sekaligus lebih memudahkan pelawat membuat rujukan artwork berkaitan.

Ciri-ciri One Page Portfolio

Mudah Diurus

Berbanding laman web multi-page, ia lebih mudah diuruskan. Hanya satu page sahaja.

Sangat Fokus

Maklumat yang terlalu banyak akan menghilangkan fokus. Stay focused!

Memudahkan

Tak memeningkan untuk mencari maklumat apabila ia satu-satunya page yang ada.

Best Mobile-view

One Page memberi pengalaman yang menarik & memudahkan melalui telefon bimbit.

Kawalan Informasi

Apabila ia satu-satunya page yang ada, anda berkuasa untuk menyusun & menyajikan maklumat yang lebih dahulu & apa yang perlu dibaca oleh pelawat seterusnya sehingga ke bawah web.

Ini bagaimana laman web anda akan kelihatan

Setiap satu elemen ini anda boleh ubahsuai agar ia menggambarkan ‘diri anda’ yang sebenar. Tipografi, warna, pautan, no. telefon, gambar dan pelbagai lagi.

Bagaimana untuk memilikinya?

Mudah sahaja!

One Page Portfolio Template ini akan diberikan percuma sebagai bonus apabila anda mendapatkan Lifetime Cloud Hosting Plan menerusi Grafik Malaya hari ini.

Untuk 100 Pembeli Terawal!

Cloud Hosting RM100 Seumur Hidup

Ia bukanlah pilihan yang sukar sebenarnya. Malah anda bakal mendapatkan 2 perkara paling baik dalam hidup anda iaitu,

Cloud Webhosting yang hanya dibayar sekali sahaja DAN template laman web yang ringan & cantik yang terus boleh digunakan.

Laman web yang dinanti-nantikan selama ini bakal menjadi kenyataan bermula hari ini…

"Dah ada Hosting Lifetime, dah ada template One Page site. Tapi saya tak reti nak setup sampai siap!"

Jangan risau… Selain menerima sokongan terus daripada provider Cloud Hosting, Grafik Malaya juga membina Group FB Sokongan Khas untuk membantu anda dari awal memiliki Cloud Hosting sehingga siap laman web pertama anda.

Buktinya, kami sediakan Cashback Bonus kepada 20 orang yang berjaya setup laman web mereka dengan lengkap sebelum 31 Ogos 2018.

"Dahlah webhosting seumur hidup. Bayar RM100 sekali je. Dapat template website lengkap. Dapat setup web sebelum 31 Ogos, ada Cashback!"

Caranya untuk anda dapatkan 'One Page Portfolio' hari ini!

Step 1

Dapatkan Lifetime Cloud Hosting hari ini dengan klik button di bawah. Beli seperti biasa & lakukan pengesahan melalui form di dalam halaman yang sama.

Step 2

Join Group Support oleh Grafik Malaya dan jawab 3 soalan yang diberikan. Berikan maklumat yang tepat agar admin boleh buat pengesahan & ‘approve’ keahlian anda.

Itu sahaja!

Itu sahaja yang anda perlu lakukan. Semoga berjaya menjadi 100 orang bertuah mendapatkan template ‘One Page Portfolio’ & membina laman web cool pertama anda hari ini.

Share this post